Doktorlardan Müge Anlı'ya tepki: Enfekte olanlarımız oldu, yolumuzdan dönmedik ama Müge Anlı’nın migrenini arabada tedavi edemedik

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve dünya üzerinde 40 bine yakın insanı öldüren koronavirüs salgınıyla mücadele için ülkemizde de sağlık çalışanları olağanüstü bir çaba gösteriyor. Doktorların çabası vatandaşların büyük bir bölümü tarafından her gün alkışla takdir görürken, ATV'de yayınlanan programında doktorları hedef aldığı iddia edilen Müge Anlı'nın ifadeleri sosyal medyada tartışıldı. Bir rahatsızlığı için hastaneye gittiğini ve arabasında tedavi olmak istediğini belirten Anlı, özür diledi.

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyada on binlerce insanı yaşamdan koparan koronavirüs salgınıyla amansız mücadele sürüyor. 

Ölümcül virüsü yenmek adına durmaksızın çalışan doktorların çabası her gün alkışlarla takdir görürken ATV’de sunuculuk yapan Müge Anlının ifadeleri tartışma yarattı.

ARABADA İĞNE OLMAK İSTEDİ DOKTOR KABUL ETMEDİ

ATV’de yayınlanan programında migren hastalığı olduğunu söyleyen ve sürekli acile gittiğini belirten Anlı, koronavirüs bulaşabilir endişesiyle hastanede değil de arabada iğne olmak istediğini fakat doktorların bunu tedbir amaçlı kabul etmediğini ifade etti.

"SONRA DOKTORLARA İYİ DAVRANIN..."

İğne yaptıramadığını söyleyen sunucu, doktorların tavırlarından memnun olmadığını belirterek “Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın” ifadelerini kullandı.

Anlı devamında arabada migren iğne olmasını kabul etmeyen doktor için “İnşallah sen de bir gün böyle bir migren ağrısı çekersin ve aynı tavırla karşılaşırsın” dediğini anlattı.

ANLI'YA SOSYAL MEDYADA TEPKİ

Sosyal medya kullanıcıları ve sağlıkçılar bu sözlerin ardından sosyal medyada "Müge Anlı özür dilesin" kampanyası başlattı.

Koronavirüs salgınının yaşandığı dönemde sağlık çalışanlarına söylemleriyle tartışma yaratan Anlı’ya eleştiriler yöneltildi:

Doktorlardan Müge Anlı'ya tepki: Enfekte olanlarımız oldu, yolumuzdan dönmedik ama Müge Anlı’nın migrenini arabada tedavi edemedik

Doktorlardan Müge Anlı'ya tepki: Enfekte olanlarımız oldu, yolumuzdan dönmedik ama Müge Anlı’nın migrenini arabada tedavi edemedik - Resim : 2

Doktorlardan Müge Anlı'ya tepki: Enfekte olanlarımız oldu, yolumuzdan dönmedik ama Müge Anlı’nın migrenini arabada tedavi edemedik - Resim : 3

ÖZÜR DİLEDİ: TAM ANLATAMADIM

Müge Anlı, tepkiler üzerine A Haber’e bağlanarak yaşadığı olayı tekrar anlattı ve “Benim yaşadığım sadece bu hastaneyle ilgili bir sorundu. Benim yayında anlatmak istememin nedeni vatandaşlar benzer sıkıntılar çekebileceğini bilsinler diye söylemek istedim. Asıl üzüldüğüm, hiç istemediğim halde, koskoca bir sağlık sektörünü hedef almış gibi gösterilmeye çalışılması. Doktorlarımızda, konuyu tam olarak anlatamadığım için özür dilerim” dedi.

NE OLMUŞTU? 

Son dakika… Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan koronavirüs (corona virus) kısa sürede dünyaya yayılarak, binlerce kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu. Dünya Sağlık Örgütü’nün ‘pandemi’ (küresel salgın) ilan ettiği koronavirüs Türkiye’de de görülürken, 168 kişi yaşamını yitirdi.


Doktorlardan Müge Anlı'ya tepki: Enfekte olanlarımız oldu, yolumuzdan dönmedik ama Müge Anlı’nın migrenini arabada tedavi edemedik ile ilgili etiketler Müge Anlı Son dakika Koronavirüs Korona ATV Sosyal Medya doktor
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.