Son dakika.. Doktor Nur Okudan koronavirüsle böyle dalga geçti

Tüm tehlikelere rağmen Türk doktorlar koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelelerini sürdürüyorlar. İşte o doktorlardan birisi de, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Uzman Doktor Resmiye Nur Okudan. Sosyal medya hesabından özel ve diğer günlerde mesajlar yazarak, duygu ve düşüncelerini paylaşan Okudan, zaman zaman da ironi yaparak koronavirüs ile adeta dalga geçiyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Koronavirüsünün Türkiye’ye yayılmasından sonra, salgınla en çok karşılaşanlar doktor, hemşire ve sağlık çalışanları oldu. Kahraman Mehmetçik gibi insanlığın görünmeyen düşmanı koronavirüsü ile en önde savaşan doktorlarımızın bazıları, bu mücadelede yaşamlarını yitirdiler.

Son dakika.. Doktor Nur Okudan koronavirüsle böyle dalga geçti

KORONA GÜNLERİNDE DOKTOR OLMAK!

Tüm tehlikelere rağmen, Türk doktorlar koronavirüsü ile mücadelelerini sürdürüyorlar. İşte o doktorlardan birisi de Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Uzman Doktor Resmiye Nur Okudan... Doktor Okudan sosyal medya hesabından, çeşitli özel ve diğer günlerde mesajlar yazarak, duygu ve düşüncelerini paylaşıyor. Uzman doktor Okudan, yazdığı mesajlarında zaman zaman da, ”#kahrolcovid #evineateşlerdüşe #virüsübatasıca” şeklinde hashtagler açıp ironi yaparak, koronavirüsü ile adeta dalga geçiyor.

Son dakika.. Doktor Nur Okudan koronavirüsle böyle dalga geçti - Resim : 2

DOKTOR OKUDAN’IN İLGİNÇ KORONAVİRÜS MESAJLARI!

İşte doktor Okudan’ın ilginç koronavirüs günleri mesajları..

“Bugün doğumgünüm ve akşam ne giysem derdim yok :) Bilin bakalım neden ? #kahrolcovid #evineateşlerdüşe #virüsübatasıca #RNAsıparçalanasıca”

“23 Nisan’da tabii ki çalışıyorum. Hem çalışmaktan, vatana millete hizmetten daha iyi bir kutlama olabilir mi ? #23Nisan #covidgünlerindedoktorolmak #bayramlıkforma”

“Covid şüphesiyle kol kola girip hastaneye koşanlar, tek tük münferit başvurulara dönüştü. Hadi inşallah ..”

“Yarınki formamı ütüleyeyim de; hiç görünmeyecek saç ve makyajımla uyumlu olsun. Hepsini beyaz tuluma kurban edelim . #covidgünlerindedoktorolmak”

“SİTE GÜVENLİĞİ BENİ TANIMADI!”

“Site güvenliği nöbet çıkışı beni tanımadı. Bu arabanın sahibinin saçları, yüzü böyle değildi diyor. Sen bütün gece giy bakalım beyaz tulumu sauna eşofmanı gibi, içinde terle; kuru kayısıya dönersin annen bile tanımaz .. #COVID19 #saçdeğil #sarıbez #tipimkaydı”

“Sarı saçlarımı ve makyajımı toplayıp ona kilo almışsın ben de seni tanıyamadım diyeceğim. Mayalı hamur seni..”

BAŞKA BİR DOKTOR DA KORONAVİRÜS İLE BÖYLE DALGA GEÇTİ!

Resmiye Nur Okudan’ın dışında, yine sosyal medya mesajı ile koronavirüsü ile ironi yapan başka doktorlar da olduğu görüldü. Doktor Fatih Düz, ”Hastane koridorlarında özellikle çok hızlı yürüyorum, şimdiye kadar kimbilir kaç virüs ön cama sinek gibi yapışıp öldü. Böyle böyle biteceksin korona bey.”

 

Son dakika.. Doktor Nur Okudan koronavirüsle böyle dalga geçti ile ilgili etiketler doktor nur okudan kovid-19 covid-19 corona
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.