Onur Seyit Yaran'a saldırının sebebi kıskançlık çıktı!

İstanbul Şişli'de dizi oyuncusu arkadaşını ayağından tek kurşunla vuran Serhat O., yakalandı. Saldırgan emniyetteki ifadesinde saldırıyı kıskançlık yüzünden gerçekleştirdiğini söyledi.

Nişantaşı'ndaki saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kayıplara karışan zanlının Onur Seyit Yaran'ı neden vurduğu ortaya çıktı. İddiaya göre zanlı, Onur Seyit Yaran'ı kıskançlık yüzünden bir arkadaşı ile arasını bozduğu için vurdu.

Nişantaşı'nda salı günü gerçekleşen saldırıda dizi oyuncusu ve 2016 Best Model Türkiye birincisi Onur Seyit Yaran silahla yaralandı. olayın zanlısı Serhat O. yakalanarak adliyeye sevk edildi.

NİŞANTAŞI'NDA BİR EL ATEŞ ETTİ

Geçtiğimiz salı günü akşam saatlerinde oyuncu Onur Seyit Yaran ve iki arkadaşı Nişantaşı'nda yürüdükleri sırada tartışma çıktı. İki arkadaşından biri silahını çıkartarak Onur Seyit Yaran'a doğru ateş etti. Yaralanan oyuncu hastaneye kaldırılırken saldırgan kayıplara karıştı.

 Yaran'ı silahla yaralayan Serhat O. dün akşam saatlerinde Kağıthane'de yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin yakalandığı adreste yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca ve 3 adet fişek ele geçirildi.

KISKANÇLIK NEDENİYLE VURMUŞ

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şüphelinin yaralama olayını kıskançlık nedeniyle gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi. Oyuncu Seyit Yaran'ın ortak bir arkadaşıyla arasını bozduğunu iddia eden Serhat O., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Onur Seyit Yaran'a saldırının sebebi kıskançlık çıktı! ile ilgili etiketler Saldırı oyuncu Yaralama kaçak kışkançlık silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.