Diyarbakır'da bir polis memuru şehit oldu

Diyarbakır'da polisin takip ettiği bir şüpheli 'dur' ihtarına ateş açarak karşılık verdi. Yaralanan polis memuru yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Saldırganın kimliği belirlenirken, olaya ilişkin iki kişi gözaltına alındı. A.P. adlı saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor...

Diyarbakır'da, A.P. isimli şüpheli kaçarken polisin 'dur' ihtarında silahla karşılık verdi. Şüphelinin silahından çıkan kurşunla yaralanan polis memuru Atakan Arslan (31), kaldırıldığı özel hastanede tedaviye alındı.

EVLİ VE 1 ÇOCUK BABASIYDI

Diyarbakır'da bir polis memuru şehit oldu

Acil serviste müdahale edilen ve sırtından yaralanan polis memuru Arslan, doktorların çabasına rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu. Diyarbakır'da 2 yıldır görev yaptığı öğrenilen şehit polis memuru Arslan'ın evli ve 3 yaşında bir kız çocucuğu babasıydı.

Şehit polis Arslan'ın cenazesinin, işlemlerinin ardından memleketi Samsun'a gönderileceği ifade edildi.

KİMLİĞİ SAPTANDI ARANIYOR

Polis memurlarına ateş açan ve 1 polisin şehit olmasına neden olan şüphelinin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı. Mobese kameralarından görüntülenen şüphelinin üzerinde beyaz tişört olduğu ve isminin A.P. olduğu belirlendi.

Saldırgan A.P.'nin yakalanması için başlatılan hava destekli operasyon gece boyu sürdü. 

Polis ekipleri, şüphelilerin merkez Yenişehir ilçesine bağlı Şilbe Mahallesi'ndeki mezarlıkta görüldükleri ihbarı üzerine harekete geçti.

Mezarlık ve çevresine düzenlenen hava destekli operasyonda şüphelilerden F.A. (20) ve M.A. (23) kıskıvrak yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürülürken, A.P.'nin yakalanması için operasyonun aralıksız sürdüğü ifade edildi.

(DHA)

Diyarbakır'da bir polis memuru şehit oldu ile ilgili etiketler Diyarbakır Şehit polis memuru
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.