Son dakika... Diyanet'ten, umreden dönenlere uyarı: Kul hakkına girer

Son dakika... Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş sosyal medya hesabından umreden gelenlere uyarılarda bulundu. Erbaş, "Bugün Umreden son 5300 umrecimiz dönüyor. Hem kendi sağlıkları ve hem de çevresindeki insanların sağlıklarını korumak için 14 gün boyunca kesinlikle evlerinden çıkmamalarını ve ziyaretçi kabul etmemelerini yeniden hatırlatmak istiyorum. Bu bir KUL HAKKIDIR. Lütfen uyalım" ifadelerini kullandı.

Diyanet İşler Başkanı Ali Erbaş açıklamasında, umreden dönen vatandaşların 14 gün boyunca evden çıkmamaları ve ziyaretçi kabul etmemeleri gerektiğini hatırlattı.

"MEKKE VE MEDİNE'DEKİ OTELLERDE TEMİZLİK YAPILIYOR"

Umre ibadeti nedeniyle Suudi Arabistan’da bulunanlara broşürler dağıtıldığını ve bilgilendirildiğini anlatan Erbaş, Mekke ve Medine’deki otellerde temizlik yaptırıldığını söyledi.

Son dakika... Diyanet'ten, umreden dönenlere uyarı: Kul hakkına girer

"KUL HAKKINA GİRMEYİN, 14 GÜN KURALINA UYUN"

Erbaş, Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu: "Bugün Umreden son 5300 umrecimiz dönüyor. Hem kendi sağlıkları ve hem de çevresindeki insanların sağlıklarını korumak için 14 gün boyunca kesinlikle evlerinden çıkmamalarını ve ziyaretçi kabul etmemelerini yeniden hatırlatmak istiyorum. Bu bir KUL HAKKIDIR. Lütfen uyalım."

Son dakika... Diyanet'ten, umreden dönenlere uyarı: Kul hakkına girer ile ilgili etiketler Diyanet Koronavirüs Diyanet İşleri Başkanlığı Koronavirüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.