Denizli'de Başkan Osman Zolan ‘Zabıta Haftası’nı kutladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, teşkilatın 193. kuruluş yıldönümü nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ziyarette bulundu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Zabıta Haftası nedeniyle Başkan Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete Tosun, şube müdürleri ve personeli katıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan zabıta teşkilatının vatandaşların huzuru, sağlığı ve güvenliği adına çalışmalar yürüttüğünü belirterek, fedakarca çalışmaları nedeniyle zabıta teşkilatına teşekkür etti. Zabıtanın çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Zolan, “Yaptığınız iş çok kutsal. Toplumun sağlığı, huzuru, güvenliği ve hayatın akışını en iyi şekilde sağlamak için gece gündüz hizmet ediyorsunuz. Allah’ım beraberce, milletimize hizmet etmeyi daim eylesin. Zabıta Haftası hayırlı, mübarek olsun” diye konuştu.

Denizli'de Başkan Osman Zolan ‘Zabıta Haftası’nı kutladı ile ilgili etiketler Denizli Zabıta
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.