Son dakika... CHP'li belediye önce işten çıkardı sonra yardım kolisi gönderdi! 14 yıllık emeği hiçe sayılan babanın isyanı...

Son dakika... CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin işten çıkardığı bir baba, biri engelli 2 çocuğu ile beraber belediyenin önüne giderek isyan etti.

Mersin Belediyesi'nde 14 yıl boyunca çalışan ancak CHP'nin gelişiyle birlikte performansı bahane edilerek işten çıkarılan vatandaş Belediye binası önünde yetkililere seslendi.

ENGELLİ ÇOCUĞU OLAN BABANIN İSYANI

Bir engelli çocuğu olan vatandaşın isyanının sebebi ise Mersin Belediyesi'nin gönderdiği yardım kolisi. İşten çıkardıktan sonra bir vatandaşa yardım kolisi göndermesi ise vatandaşlar tarafından ''CHP zihniyeti'' olarak adlandırıldı.

14 yıllık emeği hiçe sayılan baba, ''Çocuklarımın ekmeğiyle oynadınız. Yazıklar olsun. O Kılıçdaroğlu'na söyleyin Mersin'de namusu şerefi ayaklar altında'' dedi.

Son dakika... CHP'li belediye önce işten çıkardı sonra yardım kolisi gönderdi! 14 yıllık emeği hiçe sayılan babanın isyanı... ile ilgili etiketler Mersin CHP CHP'li belediye işten atıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.