Son dakika... Ceza yiyen vatandaş: Bir ekmek bana 400 liraya geldi

Son dakika... Kahramanmaraş’ta sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden bir kişi ile ekmek almak için sokağa çıkan başka bir kişiye 392’şer lira cezai işlem uygulandı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması olan kette polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Ekipler, Dulkadiroğlu ilçesi Trabzon Caddesinde sokakta gezinen iki kişiye durarak kimlik sorgusu yaptı. Polis, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden Samet Birkiye ile ekmek almak için dışarı çıkan Mehmet Deşer’e ise 392’şer lira ceza uyguladı.

Son dakika... Ceza yiyen vatandaş: Bir ekmek bana 400 liraya geldi

Ekmek almak için dışarı çıktığını söyleyen Mehmet Deşer, “Evim az ileride ve fırından ekmek alacaktım. Belki elimde ekmek olsa ceza yemezdik. Ne yapalım bir ekmek 400 liraya geldi bana” diye konuştu.

İHA

Son dakika... Ceza yiyen vatandaş: Bir ekmek bana 400 liraya geldi ile ilgili etiketler ekmek Kahramanmaraş sokağa çıkma yasağı kovid-19 corona covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.