Semercioğlu'dan şimdi de İntizar'a destek!

İntizar ile şarkıcı Mustafa Ceceli’nin eski eşinin ilişkisi olduğu iddiasını, “Yılın skandalı sonunda patladı” başlıklı yazısında gizli kamera görüntülerine dayanarak duyuran Hürriyet Yazarı Cengiz Semercioğlu, bugün yazdığı yazısında kendisine yönelik eleştirilere cevap verdi.

Olayın gündem olmasının ardından sosyal medyada lince maruz kalan İntizar’ın yanında olduğunu öne süren Cengiz Semercioğlu, “Bu olay bir haberdir ve ben de gazeteci olarak haberi yaptım” dedi.

Semercioğlu'dan şimdi de İntizar'a destek!

Sinem Gedik bir kadınla değil de erkekle ilişki yaşasaydı yine ‘skandal’ başlığını atacak mıydın?” sorusuna da yanıt veren Semercioğlu, “Kesinlikle evet. Çünkü bu haberde skandal olan iki kadının yakınlaşması değil, olay sırasında evde çocuğun olduğu iddiası” dedi. Ancak yazının devamında çocuğa dair bir görüntü izlemediğini söyledi.

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, “Ceceli olayının perde arkası” başlıklı yazısında kendisini özetle şu soru ve yanıtlarla savundu:

"* Sinem Gedik ve İntizar’ın linç edilmesinin önünü açtığını düşünüyor musun?
Sanki kamerayı oraya ben koydum, görüntüleri ben çektim, ortalığa ben yaydım, davayı ben açtım... Gidin bu soruyu Mustafa Ceceli’ye sorun. Çocuğunun annesinin görüntülerini bulup çıkaran, dava dosyasına koyarak yayılmasına neden olan kişi; Mustafa Ceceli. Bu olay bir haberdir ve ben de gazeteci olarak haberi yaptım.

* Bu olayda Mustafa Ceceli’yi mi savunuyorsun?
Ben bu olayda önce ve sonuna kadar küçük Arın’ı savunuyorum. Sonra İntizar’ı... Ardından da Sinem’i... Ceceli’yi hiç savunmuyorum. Eski eşine ve çocuğunun annesine yaptığını çok ayıp ve yakışıksız buluyorum. Bu uğurda oğlunu bile ateşe atmasını bir baba olarak asla affetmiyorum. Tabii kadınların yakınlaştığı sırada çocuk odada değilse! Durum öyleyse işin rengi değişir.

* Çocuğun odada olduğu görüntüler var mı?
Benim izlediğim videolarda yok. Ancak bazı fotoğraflarda açıkça görülüyor. Ama o kareler de iki kadının yakınlaştığı anlar değil. Çocuğun odaya girip çıktığı anlar yakınlaşma anları mı, fotoğraflara bakarak çıkarmak mümkün değil.

* Sinem Gedik bir kadınla değil de erkekle ilişki yaşasaydı yine “skandal” başlığını atacak mıydın?
Kesinlikle evet. Çünkü bu haberde skandal olan iki kadının yakınlaşması değil, olay sırasında evde çocuğun olduğu iddiası. Ve Ceceli’nin, çocuğunun annesinin görüntülerine dayanarak dava açması. Bunlar skandal değilse neden 3 gündür Türkiye bu olayla çalkalanıyor?

Bu olay nedeniyle yapım şirketinin İntizar’la sözleşmesini feshetmesine ne diyorsun?
Tek kelimeyle; korkunç. Kabul edilir bir şey değil. Bizi sadece İntizar’ın sesi ve müziği ilgilendirir, cinsel yönelimleri değil. Üstelik Polat Yağcı’nın ikinci açıklaması da durumu kurtarmıyor. Sonuna kadar İntizar’ın arkasındayız."

Semercioğlu'dan şimdi de İntizar'a destek! ile ilgili etiketler Cengiz Semercioğlu Mustafa Ceceli Son dakika intizar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.