'Caner Erkin, Beşiktaş'tan kesin olarak ayrılıyor'

Gelen son dakika haberine göre; Beşiktaş’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Caner Erkin'in menajeri, milli futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı.

Beşiktaş ile olan sözleşmesinin sonuna gelen Caner Erkin için menajeri Batur Altıparmak açıklamalarda bulunurken sezon sonunda oyuncusunun Beşiktaş'tan kesin olarak ayrılacağını belirtti.

Radyospor'a konuşan Altıparmak, "Caner'le ilgili her gün bir şeyler söylüyorlar. Şu anda ne Galatasaray ne de Fenerbahçe'ye bir söz verdik. Kimseyle bir şey konuşmadık. Beşiktaş'la görüştüm. Caner'in sezon sonuna kadar sözleşmesi var. Caner Erkin'in sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılacağını net bir şekilde söyleyebilirim. Yurt dışı ihtimali her zaman için var. Inter'den ayrılmasını asla istememiştim. Orada hocası tarafından haksızlığa uğradı. Caner orada biraz acele etti ancak bu onun kararı. Sezon sonunda oturup konuşacağız" ifadelerini kullandı. 

 

'Caner Erkin, Beşiktaş'tan kesin olarak ayrılıyor' ile ilgili etiketler Caner Erkin Transfer batur altıparmak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.