Son dakika... Bursa'da şok baskın! Duşakabinde yakalandılar...

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Osmangazi ilçesinde, koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken 2 iş yerinin açıldığını ve kumar oynandığını belirledi. Yapılan baskında, polisten kaçmak isteyen bir çift, saklandıkları duşakabinde yakalandı.

2 iş yerine baskın düzenleyen ekipler, 40 kişiyi yakaladı. Çok sayıda fiş ve iskambil kağıdı ele geçirilen baskında, polisten kaçmaya çalışan bir çift, gizlendikleri duşakabinde, bir kişi de mutfak lavabosunun altındaki dolapta yakalandı.

4 KİŞİYE TOPLAM 4 BİN 900 TL PARA CEZASI

Kumar oynarken suçüstü yakalanan 4 kişiye toplam 4 bin 900 TL para cezası kesilirken, kumar oynatmak için yer temin eden 4 kişi hakkında adli işlem başlatıldı. 40 kişinin tamamına ise Hıfzısıhha Kanunu'na muhalefet suçundan 3 bin 150'şer TL olmak üzere toplam 126 bin lira para cezası kesildi.

DHA

Son dakika... Bursa'da şok baskın! Duşakabinde yakalandılar... ile ilgili etiketler Bursa kumar kovid-19 yasadışı corona covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.