Bursa jandarmadan minik öğrencilere trafik kuralları eğitimi

Son dakika! Bursa İl Jandarma Komutanlığı personeli, ‘Trafik Dedektifleri’ projesi kapsamında 252 ilköğretim öğrencisine trafikte uyulması gereken kurallar hakkında seminer verdi. Seminerde minik öğrencilere kurallar uygulamalı olarak gösterildi.

İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Mudanya ve İznik Ilçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim personeli tarafından ‘Trafik Dedektifleri’ projesi kapsamında ilköğretim öğrencilerine trafik kuralları hakkında bilgilendirme semineri verildi. Seminer kapsamında öğrencilere kavşaklarda ve karayolunda yaya geçiş kuralları, araçlarda emniyet kemeri kullanımı, okul servis araçlarında uyulması gereken kurallar, traktör ve kamyonet kasalarında yolculuk, bisiklet binme kuralları hakında bilgilendirme yapıldı ve bu konularda hazırlanmış afişler dağıtıldı. Etkinliğe 252 öğrenci katıldı.


Bursa jandarmadan minik öğrencilere trafik kuralları eğitimi ile ilgili etiketler Bursa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.