Buket Aydın bombaladı, Fatih Altaylı tweetini sildi...

Türk medyasında hareketli saatler yaşanıyor. Bu ay başında Kanal D Haber ile yollarını ayıran Buket Aydın'ın Habertürk ile anlaştığı iddia edilmiş, Aydın ile aralarında husumet bulunan Fatih Altaylı ise bu iddiayı yalanlamıştı. Ancak Buket Aydın isim vermeden Fatih Altaylı'yı tam anlamıyla bombalayan bir açıklama yaptı. Bunun üzerine Altaylı transferi yalanladığı tweeti silmek zorunda kaldı... SuperHaber'e gelen duyumlar ise Buket Aydın ile Ciner Medya'nın büyük ölçüde anlaştığı yönünde...

Bugün medyada bomba bir gelişme yaşandı. 9 Mayıs'ta Demirören Medya Grubu'ndaki tüm görevlerinden istifa eden eski Kanal D Haber Başkanı Buket Aydın'ın Habertürk ile anlaştığı ve eylül ayında ekranlara geleceği iddia edildi. 

Bir gün önce de Buket Aydın sosyal medya hesabından ekranlara döneceği tarihi "Mesajlarınızı okuyorum ama hepsine cevap vermem imkansız. Öncelikle beni sürekli soran anne babalarınıza hürmetlerimi iletin çocuklarımızın da gözlerinden öpüyorum. Yeni yayın dönemi yani eylül ayı gibi yeniden buluşacağız" sözleri ile duyurmuştu. 

Buket Aydın bombaladı, Fatih Altaylı tweetini sildi...

Medyaradar'da yer alan Habertürk iddiasını ise Habertürk yazarı Fatih Altaylı sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yalanladı. 

Ancak, Buket Aydın ile Fatih Altaylı'nın kanlı bıçaklı olduğu da medya dünyasında bilinen bir gerçek. Buket Aydın, ekranlar arasında yaşanan o kavga sırasında Altaylı'nın resmini barkoya yansıtıp çok sert sözler sarfetmişti. 

Buket Aydın bombaladı, Fatih Altaylı tweetini sildi... - Resim : 2

Buket Aydın, Habertürk'e transferini yalanlayan Altaylı'ya bu kez sosyal medya üzerinden isim vermeden "Rica ediyorum ağzımdan kurum ismi çıkmadan bir yerle anlaşmışım gibi haberler yapmayın. Çünkü ne yazık ki siz böyle yapınca o kurumlarda sadece yazan çizen ve “her hangi bir yönetim görevi olmayan” şahıslar gündeme gelmeyi özledikleri için benimle alakalı paylaşımlar yapıyor." sözleri ile cevap verdi. 

Buket Aydın bombaladı, Fatih Altaylı tweetini sildi... - Resim : 3

Buket Aydın'ın bu açıklamasının ardından Fatih Altaylı'nın da transferi yalanlayan tweetini sildiği görüldü. 

Buket Aydın bombaladı, Fatih Altaylı tweetini sildi... - Resim : 4

SuperHaber'e gelen bilgiler ise Buket Aydın ile Ciner Medya Grubu yönetiminin büyük ölçüde anlaştığı yönünde.

Ancak, Aydın'ı istemeyenlerin de yönetim katında kulis çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü gelen bilgiler arasında. 

Bu büyük kapışmadan kimin zaferle çıktığını ise en geç eylül ayında göreceğiz... 

 

Buket Aydın bombaladı, Fatih Altaylı tweetini sildi... ile ilgili etiketler Buket Aydın Fatih Altaylı Habertürk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.