Son dakika... Bölücü terör örgütünün gerçek yüzü yine ortaya çıktı... İşte PKK-YPG’nin çocuk militanları!

Son dakika... Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne kast eden ve 40 yıldan beri terör eylemleri yapan PKK, artık yok olmak üzere... Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu illerimizde binlerce insan, asker ve polisin şehit olmasına, on binlercesinin de yaralanarak sakat kalmasına neden olan PKK-YPG’nin militan bulamadığı ortaya çıktı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Bölcü terör örgütü PKK, Türk Silahlı Kuvvetleri başta olmak üzere güvenlik güçlerinin, yaptıkları sınır içi ve sınır ötesi çeşitli operasyonlarda, büyük darbe aldı. Terör örgütünün aldığı darbeler ile Türkiye içinde ve dışında, militan bulamadığı öğrenildi.

İŞTE BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN GERÇEK YÜZÜ

İnsanlara kan kusturan ve çocukları kaçırarak zorla silahlandıran PKK-YPG’nin,Türkiye’de olduğu gibi Suriye’de de çocukları kaçırdığı öğrenildi.

Terör örgütü YPG/PKK, Fırat'ın Doğusu’nda militansız kalınca, çocukları örgüte aldığı ifade edildi. Terör örgütünün, çocukları silah altına alması sosyal medyada görülmeye başlandı. İstihbarat örgütlerinin yaptığı saha çalışmasında kanlı terör örgütünün, Halep'in Eşrefiye Mahallesi’nde,henüz 26 Temmuz 2005 doğumlu Semir Zenko adlı çocuğu zorla silah altına aldığı belirlendi.

DEAŞ PKK-YPG İŞBİRLİĞİ SURİYE’DE ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan islami söylem ve şekilleri kullanan bir başka terör örgütü DEAŞ’ın Suriye’nin Haseke şehri Şidadi bölgesine bağlı emniyet biriminde görev yapan Hüsam Kuveydir adlı teröristin, terör örgütü PKK-YPG’nin sözde istihbarat biriminde görev yaptığı da kayıtlara geçti.

Son dakika... Bölücü terör örgütünün gerçek yüzü yine ortaya çıktı... İşte PKK-YPG’nin çocuk militanları! ile ilgili etiketler PKK YPG terörist
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.