BM'den kritik Türkiye açıklaması!

Birleşmiş Milletler'in Suriye danışmanı Jan Egeland, BM'nin eğer İdlib'de olası bir çatışma olması durumunda Türkiye'den sınırlarını açma talebinde bulunacağını ve daha fazla sivili almasını isteyeceklerini duyurdu.

Birlemiş Milletler’in (BM) Suriye danışmanı Jan Egeland, Türkiye, Rusya ve İran'ın İdlib’de olası bir çatışmayı engellemek için uğraşacağını açıkladıklarını söyledi.

"GEREKİRSE TÜRKİYE'DEN KAPILARIN AÇILMASINI TALEP EDECEĞİZ"

Reuters haber ajansının aktardığına göre Egeland, yaşanan bu durumun Suriye’nin kuzeybatısında 4 milyon ve daha fazla insanı ilgilendirdiğini söylerken, diplomatların bir çözüme ulaşması çağrısında bulundu. Birleşmiş Milletler’in olası savaş senaryoları üzerine hazırlıklar yaptığını dile getirirken, ihtiyaç durumunda Türkiye’ye çağrıda bulunacağını ve Türkiye’nin siviller için sınır kapılarını açmasını isteyebileceğini açıkladı.

BM'den kritik Türkiye açıklaması! ile ilgili etiketler Birleşmiş Milletler Suriye Türkiye Son dakika sınır kapıları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.