Bingöl Yedisu’da 13 aileye, 136 bin lira barınma yardımı

Bingöl’ün Yedisu ilçesinde 13 aileye ev onarımı için 136 bin lira destek yapıldığı bildirildi.

Yedisu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından İlçe Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu’nun başlattığı projede ihtiyaç sahibi iki ailenin evi, 13 ihtiyaç sahibi ailenin de evinin tadilat, onarımı için 136 bin TL destek sağlandı.
Yapılan destekle ilgili bilgi veren Kaymakam Bünyamin Karaloğlu, “Bu durumda olan aileler, öncelikle kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlilerince yerinde tespit edildikten sonra Vakıf Mütevelli Heyeti tarafından şartları uyanlar için alınan ’yeniden ev yapımı’ veya ’ev onarımı’ kararları doğrultusunda ilçemizde ikamet eden vatandaşlarımızın en temel ve zaruri ihtiyaçlarından biri olan konut ihtiyacının karşılanması planlandı. Yaşadıkları mekanları şartlara uygun güzelleştirme ve daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla hazırlanmış bir projedir” dedi.

Bingöl Yedisu’da 13 aileye, 136 bin lira barınma yardımı ile ilgili etiketler Bingöl
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.