Bilecik'te Vali Bilal Şentürk’ten Bozüyük’te inceleme ve ziyaret

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, ilçelerini tanımak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretleri kapsamında Bozüyük ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemeler gerçekleştirdi.

Vali Şentürk, ilk olarak Kaymakam Hasan Yaman ile birlikte 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Bozüyük Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile Dodurga Belde Belediye Başkanlığına seçilen Selim Tuna’ya iadeyi ziyarette bulunarak, projeler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Daha sonra beraberindekilerle birlikte Kent Konseyini ve Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaretinde faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Şentürk, “Bilecik genelinde sivil toplum kuruluşlarının (STK) sayısı oldukça fazla. Kendi içerilerinde ciddi faaliyetlerde bulunuyorlar. STK’larda fedakarlık yaparak görev alan üyelere teşekkür ediyorum. Hepsinin Bilecik için hizmet etme gayretinde olduklarını görüyoruz” dedi.
Kaymakam Yaman ile birlikte Bozüyük ilçesine 22 kilometre uzaklıkta, Gülalan mevkiinde orman içerisinde yer alan Atatürk Köşkünde de incelemede bulunan Vali Şentürk, doğa güzellikleriyle dolu ormanlık alanda yürüyüş yaptı.
İftarını da Kaymakam Yaman, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Dost ile birlikte Çocuk Evlerinde kalan çocuklarla açan ve çocuklarla yakından ilgilenen Vali Şentürk, ’’Devlet, koruması altındaki çocukları geleceğe hazırlamak için her türlü imkanını seferber etmektedir. Çocuklarımız, bizlerin sorumluluğunda. Her türlü isteklerini, sıkıntılarını bizlerle paylaşabilirler. Gelecekte bu yavrularımız ülkeye hizmet edecekler. Çocuklarla birlikte olmaktan mutluyum” şeklinde konuştu.

Bilecik'te Vali Bilal Şentürk’ten Bozüyük’te inceleme ve ziyaret ile ilgili etiketler Bilecik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.