Bilecik'te Vali Bilal Şentürk esnafla bir araya geldi

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, kentteki esnafa ziyarette bulundu.

Vali Şentürk, iadeyi ziyaretleri kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan ile Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek, odaların çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Daha sonra Vali Şentürk, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Gölcan, Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı ile birlikte kentteki esnaf ziyaretinde esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek, bilgi alış verişinde bulundu.
Esnafın durumu hakkında bilgi alan ve çaylarını içen Vali Şentürk, ’’Esnafımızın talep ve görüşleri önemli. Kapımız her zaman açık. Birlikte hareket ederek, Bilecik için en iyisini yapacağız” dedi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren oda başkanları ve esnaflar, Vali Şentürk’e teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi.

Bilecik'te Vali Bilal Şentürk esnafla bir araya geldi ile ilgili etiketler Bilecik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.