Doktorlara uzun süre direndi: Ne koronası kardeşim! Başımıza bir de bu çıktı

Beylikdüzü'nde yapılan koronavirüs taramasında ateşi yüksek çıkan bir kadın, kendisine test yapmak isteyen sağlık görevlilerine uzun süre direndi. "Ne koronası kardeşim, başımıza bir de bu çıktı" diyerek bağıran kadının videosu sosyal medyada paylaşılarak tepki gösterildi.

Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan koronavirüs (corona virus) kısa sürede dünyaya yayılarak, binlerce kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu. Dünya Sağlık Örgütü’nün ‘pandemi’ (küresel salgın) ilan ettiği koronavirüs Türkiye’de de görülürken, 277 kişi yaşamını yitirdi.

Tüm dünya koronavirüsle mücadele ederken insanlar bir yandan da koronavirüs testi yaptırmak için büyük uğraşlar veriyor. Ancak Beylikdüzü'nde bu durumun tam tersi yaşandı.

ATEŞİ YÜKSEK ÇIKINCA TEST YAPILMAK İSTENDİ

Edinilen son dakika bilgisine göre, ilçede bulunan bir sitede yapılan taramada ateşi yüksek çıkan bir kadına sağlık ekipleri tarafından koronavirüs testi yapılmak istendi.

Doktorlara uzun süre direndi: Ne koronası kardeşim! Başımıza bir de bu çıktı

BİR ANDA BAĞIRMAYA BAŞLADI

Sağlıkçıların bu isteği karşısında direnen kadın, "Ne koranası kardeşim, başımıza bir de bu çıktı" diye bağırarak sağlık görevlilerine karşı çıktı.

SAĞLIK GÖREVLİLERİ SAKİNLEŞTİRDİ

Koronavirüs olduğu düşünüldüğü için paniğe kapılan kadın, sağlık ekipleri tarafından sakinleştirildi.

Doktorlara uzun süre direndi: Ne koronası kardeşim! Başımıza bir de bu çıktı ile ilgili etiketler İstanbul Beylikdüzü Koronavirüs Korona Test Kadın ateş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.