Son Dakika! Beşiktaş, Real Sociedad'ın Brezilyalı golcüsü Willian Jose ile anlaştı

Aboubakar ve Cenk Tosun'un ardından yeni golcüsünü arayan Beşiktaş, aradığı ismi Real Sociedad'da buldu... Siyah-Beyazlılar, Willian Jose transferinde sona yaklaşmış durumda... 29 yaşındaki Brezilyalı golcünün menajeriyle İstanbul'da yapılan görüşmelerde taraflar el sıkışarak masadan kalktı.

Golcü arayışlarını sürdüren ve bir süredir Diego Costa'yla transfer görüşmesi gerçekleştiren Beşiktaş yönetimi, rotayı Willian Jose'ye çevirdi. NTV'nin haberine göre; Siyah beyazlılar, Real Sociedad'ın Brezilyalı golcününü transferinde sona yaklaştı.

NTV'nin haberi şöyle: "29 yaşındaki oyunucnun İstanbul'a gelen menajeri ile yapılan görüşme olumlu sonuçlandı. Bu durum sonrası Beşiktaş İspanyol ekibi resmi görüşmelere başladı. Siyah beyazlılar Real Sociedad’a zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralama teklifini iletti. İspanyol ekibi Beşiktaş’ın teklifini kabul etmesi halinde Willian Jose, Kartal'ın yeni golcüsü olacak."

TOTTENHAM'IN KANE ALTERNATİFİYDİ

Bask ekibinin 2016 yazında Uruguay Ligi'nde keşfedip transfer ettiği Willian Jose için Maldonado kulübüne 6 milyon euro bonservis ödenmişti. La Liga'nın tanınmış golcüleri arasına kısa sürede giren ve astronomik rakamlara satılması beklenen futbolcu geçen sezon Premier League ekiplerinden Wolverhapton'a kiralanmıştı.

Meksikalı yıldız Raul Jimenez'in sakatlanmasının ardından devre arasın kiralan Willian Jose'nin İngilitere macerası istediği gibi geçmedi ve Premier League'de 17 maçta forma 1 gol atabildi.

Piyasa değeri bir ara 30 milyon euroları göre golcü oyuncu Barcelona'ya yazılıyordu. İngiliz basını ise Tottenham Hotspur'un Harry Kane'i kaybetmesi halinde İngiliz yıldızın yerini Willian Jose ile dolduracağını iddia etmişti. Yıldız ismin Manchester United ile anıldığı haberler tazeliğini koruyor.

Son Dakika! Beşiktaş, Real Sociedad'ın Brezilyalı golcüsü Willian Jose ile anlaştı

Temmuz ayına girerken TRT Spor'a konuk olan Asbaşkan Emre Kocadağ, Beşiktaş'ın yakın geçmişte Demba Ba, Mario Gomez ve Vincent Aboubakar gibi golcüleri kadrosuna kattığını hatırlatarak, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde taraftarı heyecanlandıracak bir isimle mücadele edeceklerini söylemişti.

Son Dakika! Beşiktaş, Real Sociedad'ın Brezilyalı golcüsü Willian Jose ile anlaştı ile ilgili etiketler Beşiktaş La Liga Willian Jose real sociedad
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.