SON DAKİKA Beşiktaş haberi... Karaveli istifa etti, Andriy Shevchenko geliyor

Bir süredir Avrupa'da bulunan ve teknik direktör görüşmelerini sürdüren Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Andriy Shevchenko ve Valerien İsmael ile el sıkıştı. Kartal'ın yeni hocasının kim olacağı konusunda gözler son kararı verecek olan başkan Ahmet Nur Çebi'ye çevrildi. Kritik toplantı bugün...

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü bugün belli olabilir. Andriy Shevchenko ve Valerien İsmael ile anlaşan Siyah-Beyazlılar, bugün yapılacak yönetim toplantısında iki isimden birini seçecek.

Hürriyet'in haberine göre; iki teknik adamla da söz kesildi, karar bugün verilecek. Valerien İsmael, ekibiyle birlikte yıllık 700 bin Euro’yu kabul ederken, alternatifi Andriy Shevchenko 1.2 milyon Euro istedi. 

Bir süredir Avrupa'da bulunan ve teknik direktör görüşmelerini sürdüren Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, iki isimle de el sıkıştı. Kartal'ın yeni hocasının kim olacağı konusunda gözler son kararı verecek olan başkan Ahmet Nur Çebi'ye çevrildi.

Haberde şu ifadeler yer aldı: "Kazancı, iki teknik adamla yaptığı görüşmelerin içeriğini başkan Ahmet Nur Çebi ile paylaştı ve koşulları daha uygun olan İsmael’de karar kılındı. Konuyla ilgili kesin karar bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında verilecek. Çebi, yöneticilerin görüşlerini aldıktan sonra kararını bildirecek. Beşiktaş’tan haber bekleyen İsmael ve Shevchenko, imzaya davet edilmeleri durumunda çarşamba günü İstanbul’a gelerek 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak."

SON DAKİKA Beşiktaş haberi... Karaveli istifa etti, Andriy Shevchenko geliyor
Valerien İsmael

 

ÖNDER KARAVELİ İSTİFA MI ETTİ?

İsmael ya da Shevchenko’nun transferi kesinleşirse, siyah beyazlı takım 3 Nisan Pazar günü oynanacak Trabzonspor maçına yeni teknik adamla çıkacak; Önder Karaveli de U19 takımı teknik direktörlüğü görevine dönecek.

2011’den bu yana teknik direktörlük yapan 46 yaşındaki İsmael, Almanya’da Wolfsburg, Nürnberg, Yunanistan’da Apollon Smyrnis, İngiltere’de Barnsley ve West Bromwich takımlarını çalıştırdı.

45 yaşındaki Shevchenko ise, 2016’da başlayan kariyerinde Ukrayna Milli Takımı ve Genoa’yı çalıştırdı.

SON DAKİKA Beşiktaş haberi... Karaveli istifa etti, Andriy Shevchenko geliyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Andriy Shevchenko Valerien İsmael Ceyhun Kazancı Önder Karaveli
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.