Benzin ve motorine büyük indirim!

Gelen son dakika haberine göre; akaryakıt sektörü yetkililerinin verdiği bilgiye göre; bu gece yarısı itibarıyla motorinde 41 kuruş benzinde ise 31 kuruş indirim bekleniyor.

Petrol fiyatlarında yaşanan tarihi düşüşlerin ardından benzine peş peşe 5 ve 8 kuruş olarak gelen indirimlerin ardından bir büyük indirimin daha kapısı aralandı.

Piyasa uzmanlarından edindiği bilgilere göre benzin ve motorine çifte büyük indirim geliyor.

Milliyet'te yer alan habere göre; petrol fiyatlarında yaşanan düşüşün ardından motorinde 41 kuruş benzinde ise 31 kuruş indirim bekleniyor. İki büyük indirimin de bu gece pompa fiyatlarına yansıması bekleniyor.

BENZİN VE MOTORİN LİTRE FİYATLARI

Gece saatlerinde geçerli olan 8 kuruşluk indirimin ardından İstanbul'da benzinin litre fiyatı 5 lira 11 kuruşa, Ankara'da 5 lira 26 kuruşa, İzmir'de ise 5 lira 35 kuruşa satılırken, motorinin ise ortalama litre fiyatları İstanbul'da 5 lira 16 kuruştan, Ankara'da 5,24, İzmir'de ise 5 lira 27 kuruştan satılıyor.

Benzin ve motorine büyük indirim! ile ilgili etiketler İndirim Motorin benzin Son dakika
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.