Son dakika... Bayramın birinci günü verilen izinle sokağa çıkan 65 yaş ve üstü kişiler sokağa çıktı

Son dakika... Ramazan Bayramı'nın birinci günü verilen izinle sokağa çıkan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar sokağa çıktı. Özellikle İstanbul'da Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde 65 yaş ve üstü vatandaşların yoğunluğu gözlemlendi.

Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar 3'üncü defa sokağa çıktı.

Son dakika... Bayramın birinci günü verilen izinle sokağa çıkan 65 yaş ve üstü kişiler sokağa çıktı

Saat 14:00'dan 20:00'a kadar izinli olarak sokağa çıkanlardan bazıları Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde yürüyüş yaparken bazıları da arkadaşlarıyla buluşup sohbet etti. Koşu yapanlar da kameraya yansıdı.

Son dakika... Bayramın birinci günü verilen izinle sokağa çıkan 65 yaş ve üstü kişiler sokağa çıktı - Resim : 2

"İLK ÇIKTIĞIMDA AYAKLARIM TUTULDU"

Turgay Bozdemir, "Bu dönemde sokağa çıkmamak güzel, bizim gibi yaşlılar için haftada bir iyi oluyor. İlk çıktığımda ayaklarım tutuldu. Bu bayram sokağa çıkmanın yasaklanması iyi oldu. Herkes sokağa çıksa hastalık daha da ilerleyecek, o ona sarılacak akraba ziyareti derken, bu yasak iyi oldu. 74 yaşındayım, 52 yıldır İstanbul'dayım ben böyle bir bayram hiç görmedim hiç de bu kadar eve kapanmamıştım. İnşallah 5-10 güne her şey daha iyi olur" diye konuştu. Zeki

(DHA)

 

Son dakika... Bayramın birinci günü verilen izinle sokağa çıkan 65 yaş ve üstü kişiler sokağa çıktı ile ilgili etiketler Ramazan Bayramı bayram 65 yaş 65 yaş üstü sokağa çıkma kısıtlaması
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.