Komşuların silahlı kavgası! Çok sayıda ölü ve yaralı var...

Bartın'ın Kozcağız beldesinde komşular arasında silahlı kavga çıktı. Son dakika haberine göre, sebebi bilinmeyen kavgada av tüfeği ile vurulan 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı..

Olay, Bartın'ın Kozcağız beldesi Yeni Şar Mahallesinde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, 40 yaşındaki Mustafa Geredeli komşusu ve akraması olan 60 yaşındaki Celal Geredeli ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine evindeki av tüfeğini alan Mustafa Geredeli komşularına kurşun yağdırdı.

Komşuların silahlı kavgası! Çok sayıda ölü ve yaralı var...

Olayda baba Celal Geredeli ile gelini Selda Geredeli (45) ölürken, oğlu Bilal (46) ile Döndü Geredeli (58) yaralandı. Mustafa Geredeli daha sonra intihar etmek isterken yaralandı. Silah seslerini duyan komşuların haber vermesinin ardından olay yerine çok sayıda jandarma ve 112 ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Komşuların silahlı kavgası! Çok sayıda ölü ve yaralı var... - Resim : 2

Olay yerine hayatını kaybeden Celal Geredeli ve Selda Geredeli’nin cansız bedenleri de Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralılardan olayı faili durumunda bulunan Mustafa Geredeli’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Komşuların silahlı kavgası! Çok sayıda ölü ve yaralı var... ile ilgili etiketler Bartın Kozcağız av tüfegi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.