Bakan Ziya Selçuk'tan 'okullar ne zaman açılacak?' sorusuna yanıt

Gelen son dakika haberine göre; Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada, "Okullar ne zaman açılacak sorusunun tek cevabı var. Okullar en güvenli şekilde açılacak. Bilimsel veriler söyleyecek" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter hesabından yaptığı açıklamada,  "Milli Eğitim Bakanı olarak kamuoyundan ricam, okulların açılmasına bir takvim olarak bakılmamasıdır. Okulların açılması demek, 18 milyon öğrenci ve 1 milyon öğretmenin evlerinden dışarı çıkması, sonra her birinin yeniden ailesiyle buluşması demek. Bu bir toplum sağlığı meselesidir ve bilimsel verilerle hareket etmek ön koşuldur. Okullar ne zaman açılacak sorusunun şu an tek cevabı var: "Çocuklarımız, öğretmenlerimiz ve ailelerimiz için en güvenli zamanda, en güvenli şekilde açılacak. Bu tarihi ve uygulama şeklini de bize bilimsel veriler söyleyecek" ifadelerini kullandı.

 Bakan Ziya Selçuk'tan 'okullar ne zaman açılacak?' sorusuna yanıt

Bakan Ziya Selçuk'tan 'okullar ne zaman açılacak?' sorusuna yanıt ile ilgili etiketler Milli Eğitim Bakanlığı Ziya Selçuk Milli Eğitim Bakanı Okul Okullar ne zaman açılacak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.