Son dakika... Bakan Zehra Zümrüt Selçuk duyurdu: Gündüzlü Bakım Merkezleri 1 Temmuz'da başlıyor

Son dakika... Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, normalleşme süreci ile birlikte 75 ilde bulunan Gündüzlü Bakım Merkezleri'nin, 1 Temmuz’dan itibaren faaliyetlerine yeniden başlayacağını duyurdu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, gündüzlü bakım alanında tam veya yarı zamanlı olarak engelli vatandaşlara hizmet sunulduğunu aktararak bu yıl itibariyle Gündüzlü Bakım Merkezlerinin sayısının 123'e ulaştığını açıkladı.

Selçuk, normalleşme süreci ile birlikte 1 Temmuz’dan itibaren 75 ilde bulunan Gündüzlü Bakım Merkezlerinin faaliyete geçeceğini duyurdu.

İHA

Son dakika... Bakan Zehra Zümrüt Selçuk duyurdu: Gündüzlü Bakım Merkezleri 1 Temmuz'da başlıyor ile ilgili etiketler bakım merkezleri Gündüzlü Bakım Merkezleri normalleşme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.