Bakan Pakdemirli'den istihdam müjdesi! Başvurular o tarihte başlıyor

Gelen son dakika haberine göre; Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, video konferans yöntemiyle düzenlenen il tarım müdürleri koordinasyon toplantısına katıldı. Bakan Pakdemirli burada yaptığı açıklamada, "2 bin 153 sözleşmeli personel istihdamı için başvuruları 15-22 Mayıs'ta alacağız." ifadelerini kullandı.

Bakan Pakdemirli, video konferans yöntemiyle düzenlenen il tarım müdürleri koordinasyon toplantısına katıldı.

Pakdemirli'nin açıklamalarından öne çıkanlar; 

"Ülkemiz salgınla mücadelede örnek gösterilen bir ülke. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde güçlü altyapımızla toplumumuzun her bir ferdinin desteği ve özverisiyle Amerika'dan da Avrupa'dan da daha iyi bir mücadele vermekteyiz.

Tarım orman sektörü de pandemi sürecinde büyük bir gayret ve emek ortaya koyarak ülkemizin dik duruşuna omuz verdi, ciddi katkılar sağladı.

2020 yılında desteklemelerimizde toplamda yüzde 52 artışla 22 milyar liraya çıkardık. Bütçemizin de yüzde 55'ini çiftçimize yani tarımsal desteklere ayırdık.''

İSTİHDAM MÜJDESİ

Öte yandan Bakan Pakdemirli sosyal medya hesabından da ''2 bin 153 sözleşmeli personel istihdamı için başvuruları 15-22 Mayıs'ta alacağız." mesajını paylaştı.

Bakan Pakdemirli'den istihdam müjdesi! Başvurular o tarihte başlıyor

 

Ayrıntılar geliyor...

Bakan Pakdemirli'den istihdam müjdesi! Başvurular o tarihte başlıyor ile ilgili etiketler Tarım ve Orman Bakanlığı Son dakika Tarım ve Orman Bakanı İstihdam bakan pakdemirli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.