İşte vaka sayısında 7 örnek il

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin son 24 saatte oluşan günlük koronavirüs tablosunu açıkladı. Buna göre son 24 saatte 21 kovid-19 hastası vefat etti. Bin 16 yeni vaka tespit edilirken, bin 334 hasta ise iyileşti... Bakan Koca, tabloya ilişkin paylaşımında ise vaka sayılarında düşüş yaşayan 7 örnek ilin ismini de açıkladı...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'nin son koronavirüs tablosunu sosyal medya hesabından, "Son üç günde vaka sayılarında en çok düşüş olan 7 ilimiz: Kars, Çanakkale, Bartın, Artvin, Ardahan, Kütahya ve Yalova. Türkiye genelinde vakaların pnömoniye dönme oranı azalıyor. Vaka sayılarındaki artış ve düşüşler, maske ve mesafe kuralına uyuma bağlı." mesajı ile paylaştı. 

İşte Bakan Koca'nın paylaştığı bilgilere göre tablodaki son durum...

Bakan Koca'nın sosyal medya hesabından yayımladığı son tabloya göre son 24 saatte 21 yeni vefat ile birlikte toplam vefat sayısı 5 bin 344'e yükseldi. 

Son 2 saatte tespit edilen bin 16 yeni vaka ile birlikte toplam vaka sayısı ise 211 bin 981'e çıktı. 

Bin 334 hastanın daha iyileşmesi ile birlikte bugüne kadar hastalığı yenenlerin sayısı ise 193 bin 217'ye ulaştı. 

Toplam yoğun bakım hastası ise 401'i entübe olmak üzere bin 194. 

Son 24 saatte gerçekleştirilen 48 bin 813 yeni test ile birlikte toplam test sayısı ise 3 milyon 930 bin 223'e yükseldi. İşte vaka sayısında 7 örnek il

İşte vaka sayısında 7 örnek il ile ilgili etiketler Fahrettin Koca vefat Test vaka kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.