Akar ve Soylu'dan siyasi partilere 'Gara' ziyareti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gara operasyonuna ilişkin bilgi vermek için siyasi partilere ziyaretlerde bulunacak. Bu kapsamda ilk görüşme saat 12.00'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. İki bakan Kılıçdaroğlu ile görüşmenin ardından İYİ Parti Genel Merkezi'ne gitti.

Başkent'te bugün de gündem terör örgütü PKK tarafından Gara'da şehit edilen 13 vatandaşımız olacak.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuya ilişkin bilgi vermek amacıyla siyasi partilere ziyaretlerinin ilkini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yapıyor. Bakanlar Akar ve Soylu'nun Kılıçdaroğlu'na ziyareti saat 12.00'de başladı.

Yaklaşık bir saat süren görüşme sona erdi.

Akar ve Soylu'dan siyasi partilere 'Gara' ziyareti

AKŞENER'İ ZİYARET EDECEKLER

İki bakan CHP ziyareti sonrasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmek üzere saat 13.30 sıralarında İYİ Parti Genel Merkezi'ne gitti.

İki bakan burada da Gara operasyonuna ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Akar ve Soylu'dan siyasi partilere 'Gara' ziyareti - Resim : 2

TBMM'DE DE SÖZ ALACAKLAR

Öte yandan dün AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, TBMM Genel Kurul'da bütün partilerin ortak bir metin hazırlayarak tepki göstermeleri çağrısında bulunup "Yarın TBMM Genel Kurulu'nda Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar ile İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu imzayla gündem dışı söz alarak bilgilendirme yapacaklar" ifadelerini kullanmıştı.

İki bakanın Meclis'te de Gara operasyonuna ilişkin bilgi vermesi bekleniyor.

Akar ve Soylu'dan siyasi partilere 'Gara' ziyareti ile ilgili etiketler Hulusi Akar Süleyman Soylu Kemal Kılıçdaroğlu CHP Gara
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.