Bakan Gül açıkladı! Bayramdan sonra başlıyor...

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yargıda koronavirüs tedbirlerine ilişkin son dakika açıklamalarda bulundu. Bakan Gül, alınan tedbirlerin Ramazan Bayramı'nın ardından yumuşatılacağını söyledi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün açıklamalarından satır başları şöyle;

Türkiye tüm dünyanın gıpta ile izlediği bir süreç yönetimi gösteriyor. Virüs, din, dil, ırk ayırt etmiyor. Hukukta özgürlükleri kısıtlamanın orantılılık, gereklilik gibi konuların ne kadar doğru olduğunu görmekteyiz. Artık 'Yeni normal' var. Sayın Cumhurbaşkanımız Yargı Reformu Strateji Belgesi'nin hayata geçmesi için gerekli desteği vermiştir.

Milletimize taahhüt ettiğimiz tüm reformları hayata geçirmek için gayret göstermekteyiz. Yaptığımız ve yapmaya çalıştığımız tüm çalışmalar hukukun üstünlüğüne dayanarak, vatandaş odaklı çözüm üretmek içindir. Hukuk devleti kelimesinin işlevselliğini kazanması için her türlü görüşe açık olduğumuzun bilinmesini isteriz. Yüksek mahkemeleri hak duygusunun en yüksek temsilidir.

NORMALLEŞME SÜRECİ

 Bayramdan sonra tüm uygulamalar aşamalı olarak yumuşatılacak. Noterler ve adli tıp normal çalışmaya başladı.

Bakan Gül açıkladı! Bayramdan sonra başlıyor... ile ilgili etiketler Abdulhamit Gül Adalet Bakanı Koronavirüs Noter bayram
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.