Terör yandaşına canlı yayında tokat gibi cevap!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Irak'ta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çavuşoğlu, "Türkiye'nin Irak'taki saldırıları sürecek mi?" diye soran terör örgütü yandaşı muhabire sert yanıt verdi.

Mevlüt Çavuşoğlu, "Türkiye teöristlerle nerede olurlarsa olsunlar mücadeleye devam edecek. Uluslararası hukutan kaynaklanan haklarımızla vurmaya devam edeceğiz. Türkiye, Irak'ın toprak bütünlüğünden yanadır ve saldırı söz konusu değildir. Irak'ta hükümet kurulduktan sonra da onlarla birlikte teröristlerle mücadeleye devam edeceğiz" dedi. 

CEMAL KAŞIKÇI OLAYI

Kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili soruyu da yanıtlayan Bakan Çavuşoğlu, "Başsavcılık yoğun ve kapsamlı bir soruşturma başlattı. S. Arabistan ile bu konuda yakın işbirliği içinde olmak istiyoruz. Soruşturma sonucunda elde edilen tüm bilgileri dünya kamuoyuyla paylaşacağız." diye konuştu.

Terör yandaşına canlı yayında tokat gibi cevap! ile ilgili etiketler Mevlüt Çavuşoğlu Irak PKK Cemal Kaşıkçı Son dakika
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.