Bakan Albayrak duyurdu: Gıda fırsatçılarına daha sert adımlar atacağız

Gelen son dakika haberine göre; Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, gıda fırsatçılarına değinerek, ''Normalleşme sürecinin başlamasıyla Bakanlığım adına çok daha sert ve net tedbirler alacağız.'' açıklamasında bulundu.

Son dakika... Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'Dijital Tarım Pazarı (DİTAP)' tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bakan Albayrak fırsatçılarına değinerek, ''Fırsatçılara söylüyorum, normalleşme sürecinin başlamasıyla Bakanlığım adına çok daha sert ve net tedbirler alacağız.'' dedi.

Öte yandan Bakan Albayrak, "Halkbank, oda ve borsa kayıtlı küçük işletmelerin bir talebini daha yerine getirdi. Yıllık satışı 3 milyon TL ile sınırlı şahıs işletmeleri için finansman modeli devreye alındı. %7,5 maliyetle, 6 ay ana para ve faiz ödemesiz, 36 ay vadeli destek programı hayırlı olsun." açıklamasında bulundu.

Bakan Albayrak duyurdu: Gıda fırsatçılarına daha sert adımlar atacağız

DİTAP NEDİR?

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin de (TOBB) desteklediği Dijital Tarım Pazarı ile tarımın tüm paydaşları tek bir platformda buluşacak. Tarımsal arz ve talebin "dijital pazaryeri" yaklaşımı ve sözleşmeli tarım uygulaması ile buluşmasını sağlayacak olan DİTAP, üreticinin daha fazla gelir elde etmesini, tarım endüstrisinin istediği nitelikte tarımsal ürün bulmasını ve tüketicinin de tarımsal ürünlere daha ucuza ulaşmasını sağlayacak. www.ditap.gov.tr adresi üzerinden DİTAP'ı kullanan tarım sektörü paydaşları bankaların sözleşmeli tarım kapsamında oluşturulan destekleyici kredi paketlerinden de yararlanabilecek.

Bakan Albayrak duyurdu: Gıda fırsatçılarına daha sert adımlar atacağız ile ilgili etiketler Berat Albayrak Son dakika Hazine ve Maliye Bakanı bakan albayrak fırsatçı tedbir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.