Bahçeli'den koronavirüs tedbir paketi açıklaması

Gelen son dakika haberine göre; MHP Genel Başkanı Bahçeli, koronavirüs tedbir paketine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli açıklamasında, "Kovid-19 salgınının sosyal ve ekonomik neticelerini olabilecek en az düzeye çekilebilmek için açıklanan 21 maddelik tedbir paketi hayırlı bir adım, çok yararlı bir gelişmedir." ifadelerini kullandı.

Son dakika... Bahçeli açıklamasının devamında ''Telaşa kapılmadan, şüpheye düşmeden, birbirimize güvenerek, mümkün mertebe evlerde kalarak, devlet ve millet kenetlenmesiyle virüsün alanı daraltılacak, sonra da tasfiye edilecektir'' ifadelerine yer verdi.

MHP Genel Başkanı ayrıca, ''Hükümetin alacağı her kararın arkasında duracağımızı, üzerimize ne düşüyorsa yerine getireceğimizi bu vesileyle ifade etmek boyun borcudur.'' dedi.

Bahçeli'den koronavirüs tedbir paketi açıklaması ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Koronavirüs Korona koronavirüs tedbir paketi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.