Bahçeli'den 'darbe imasına' sert tepki

Gelen son dakika haberine göre; MHP lideri Devlet Bahçeli, siyasetteki 'darbe iması' tarışmalarına ilişkin olarak, "Milli iradeyi yok sayan işbirlikçi çevreler, 'bir şekilde' sözüyle ateşle oynamaktadır" dedi

MHP lideri Devlet Bahçeli, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda siyasetteki "darbe iması" tartışmalarına yanıt verdi.

Bahçeli, şu ifadeleri kullandı: "Bugünlerde demokrasi dışı arayışlarını gizlemeyen, sandıkta bulamadıklarını sokaklardan devşirmeye çalışan sefil siyasetçilerin, sefih destekçilerinin ağızlarından düşürmedikleri demokrasi elbette sahte ve sanaldır. Millete tepeden bakan anti demokratik emeller, milli iradeyi yok sayan işbirlikçi çevreler, 'bir şekilde' sözüyle ateşle oynamaktadır. Türk milleti bu zalim ve demokrasi muhaliflerine asla müsaade etmeyecek, zamanında yapılacak seçimlerde bu çürükleri sandığın dibine gönderecektir."

NE OLMUŞTU?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, iktidarın ülkeyi hiç iyi bir yere götürmediğini iddia ederek, "Bu da önümüzdeki süreçte bir erken seçimle veya başka bir şekilde.." ifadelerini kullanmış ve darbe imasında bulunmuştu..

 

Bahçeli'den 'darbe imasına' sert tepki ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Canan Kaftancıoğlu Son dakika CHP MHP Darbe
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.