Son dakika... Babasının ölüm günlüğünü yazan kızından yürek burkan yeni paylaşımlar

Son dakika... Koronavirüsünden ölen Eyüp Kaplan’ın kızı Belma Kaplan’dan, gece yarısı, yürek yakan yeni mesajlar geldi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Belma Kaplan, babasının hastanede sürecini, sosyal medya hesabından yazdığı günlükler ile anlatarak, sokağa çıkan sorumsuz kişilere sitemde bulunmuştu.

 

BABA ACISI YAŞAYAN KADINDAN YÜREK YAKAN YENİ PAYLAŞIMLAR!

Belma Kaplan babasının ölümü sonrası, cenazesinin definini de videoya çekerek yayınlamış ve “Hani Çanakkale’de koronavirüsten ölüm yoktu?” diye isyan etmişti.

Babası Eyüp Kaplan’ın ölümünden bir gün geçmeden acılı kadın, gece yarısı yeni yürek burkan mesajlar paylaştı.

Babasının Çanakkale Kepez’de koronavirüsüne yakalanması ve sonrasında, 18 Mart Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğü 10 günün günlüğünü yazan kızı Belma Kaplan’ın işte son paylaşımları...

Son dakika... Babasının ölüm günlüğünü yazan kızından yürek burkan yeni paylaşımlar

“TÜM TANIDIKLARIMA SOKAĞA ÇIKMAYIN DİYE YALVARDIM!”

Şunu hiç anlamıyorum hangi partiyi ya da kimi kötüledim acaba? Babamın hastalığı süresi boyunca tüm tanıdıklarıma yalvardım sokağa çıkmayın evinizde kalın diye dile kolay 2 Mart'tan 13 Mart'ta kadar babamın gözümün önünde gün gün nasıl kötüye gittiğini görmek nasıl bir duygudur?

 “YOĞUN BAKIMA GİDERKEN ONUN GÖZLERİNDEKİ KORKUYU BEN GÖRDÜM..KORKMASIN DİYE AĞLAYAMADIM YANINDA!”

Annemi kaybedeli 4 sene 26 gün oldu ben babacımla beraber yaşıyordum ona çocuğum gibi baktım ben neyin şovunu yapıcam acaba? Yoğun bakıma giderken onun gözlerindeki korkuyu ben gördüm korkmasın diye ağlayamadım yanında sadece ona son sözüm SENİ ÇOK SEVİYORUM BABACIM oldu oda bana.

Son dakika... Babasının ölüm günlüğünü yazan kızından yürek burkan yeni paylaşımlar - Resim : 2

“CENAZE NAMAZI KILINMADI”

El salladı bizim son vedamızdı. son bakışmamızdı. Son kez elini tutmuştu 45 yaşıma kadar ben onun yanından hiç ayrılmadım bizim babamla aramızdaki bağı kimse bilemez. Son kez yüzünü görmek istedim izin vermediler. Cenazesi yıkanmayacağını söylediler cenaze namazı kılınmadı.

"VİDEOYU MEZARIN BAŞINDA YAYINLADIM Kİ İNSANLAR GÖRSÜN İSTEDİM... TEDBİRLİ OLSUNLAR İSTEDİM..SOKAĞA ÇIKMASINLAR İSTEDİM..NEYİ KÖTÜ YAPTIM?”

Sadece 9 kişiydik musalla taşına konulmadı sadece helallik alındı. Mezara gidiyorsun film gibi izliyorsun etrafında olanları mezarının başında yayınlamadım ki videoyu insanlar görsün istedim tedbirli olsunlar istedim sokağa çıkmasınlar istedim neyi kötü yaptım? Bunu etiketlediğim kişiler neyin artısı var bana.

“TÜM SAĞLIKÇILARIN HER ZAMAN YANINDAYIM”

Benim babam gitmiş babam daha yaşayacağımız çok günler vardı planlarımız vardı hepsi dikkatsiz olan bir kişi ya da kişilerin yüzünden elimizden alındı. Neden annem gömülürken video çekmedim? Tüm sağlıkçılarımızın her zaman yanındayım yüce rabbim onlara güç kuvvet versin.

“17 GÜNDEN BERİ ETRAFIMI KORUMAK ADINA EVDEN ÇIKMIYORUM”

Elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım babacıma bakan tüm 18 Mart Üni. Hast doktorlarına çok teşekkür ederim onlar ellerinden gelen herşeyi yaptılar. Lütfen dikkatli olun ben etrafımdaki insanları korumak adına 17 gündür kimse ile görüşmüyorum. Evden dışarı çıkmıyor.

“DURUMU CİDDİYE ALMAYANLARA SES OLMAK İSTEDİM!”

Acımı sadece 3 kardeşim 1 yiğenim ve eniştemle yaşıyorum. Akrabalarımın hiçbiri arkadaşlarımın hiçbiri cenazeye gelemedi. Kimse böyle bir acı yaşamasın. Ülkem çok zor bir dönemden geçiyor ben sadece ses olmak istedim durumu ciddiye almayanların adına.

“BABACIMDA YAŞAMIŞ OLDUĞUMUZ BEKLEYİŞİ ŞİMDİ ABLAM DA YAŞIYORUZ..”

Ablam hastanede yatıyor.Onun test sonuçlarını bekliyoruz. Babacım da ki yaşamış olduğumuz bekleyişi şimdi ablamda yaşıyoruz. Tüm hastalara allahım acil şifalar versin ve artık kimsenin benim gibi bir kaybı olmasın isterim..

BELMA KAPLAN’A SOSYAL MEDYADAN DESTEK YAĞDI

Belma Kaplan’ın, dün gece yarısı yazdığı bu mesajlara karşılık, kendisine yine sosyal medyadan destek mesajları geldi. Acılı kadına başsağlığı dileyenler, kendisini eleştirenlere inanmamasını isteyerek her zaman yanında olduklarını ifade ertiler.

İşte Kaplan'a destek mesajlarından bazıları;

“Hiç canınızı sıkmayın. Siz en doğrusunu yaptınız. Pek çok insanın duygularına tercüman oldunuz. Teşekkür ederim. Tekrar başınız sağolsun.”

“Tekrar başınız sağolsun. Ablanıza acil şifalar diliyorum. Kimseyi takmayın siz ses oldunuz Çanakkale'ye. Düne kadar hiç bir şey bilmiyorduk sayenizde öğrendik. Oysa ki hakkımızdı öğrenmek korunmak için. Umarım şimdi daha ciddiye alır insanlar ve evlerinde kalırlar”

“Başınız sağolsun,Allah ablanıza şifa versin.Aldırmayın başkalarına acınız büyük.”

Son dakika... Babasının ölüm günlüğünü yazan kızından yürek burkan yeni paylaşımlar ile ilgili etiketler Koronavirüs belma kaplan kovid-19 covid-19 corona
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.