Aydın'da Başkan Özlem Çerçioğlu tüm fotoğrafçıları Aydın’a davet etti

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın’ın turizmde birçok alternatifi barındırdığını hatırlatarak, amatör veya profesyonel, fotoğrafla ilgilenen herkesi Aydın’a, Aydın’ın gökyüzünü fotoğraflamaya çağırdı.

Deniz-güneş-kum turizmi denildiğinde ilk akla gelen turizm merkezlerinden olan Kuşadası ve Didim’i barındıran Aydın, ören yerleriyle de gezi ve fotoğraf meraklılarına cazip fırsatlar sunuyor. Ören yerleri, Aydın’ın zeytin ağaçlarıyla birlikte oluşturduğu kontrastla, özellikle gece gökyüzü pozlamasında fotoğrafçıların iştahını açıyor.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı personeli tarafından Aydın’ın tanıtım faaliyetleri için çekilen fotoğraflarda, açık ve yıldızlı gökyüzü ile birleşen zeytin ağaçlarıyla binlerce yıllık tarihi yapılar tadına doyulmaz enstantaneler ortaya çıkartıyor.
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kazılarına destek de verilen Nysa antik kenti, güzelliğiyle fotoğrafçılar için Aydın’ın gece de cazibe merkezlerinden birisi olduğunu gösteriyor.

Aydın'da Başkan Özlem Çerçioğlu tüm fotoğrafçıları Aydın’a davet etti ile ilgili etiketler Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.