Antalya'da, uyuşturucu çetesine operasyon

Antalya'nın Finike ilçesinde, 260 jandarmanın katılımıyla şafak vakti uyuşturucu çetesine yönelik gerçekleşen operasyonda 21 kişi gözaltına alındı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve Finike İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından teknik ve fiziki takiple önceden belirlenen 18 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Kumluca ilçesine bağlı Mavikent Jandarma Karakolu'nda toplanan ekiplerle saat 05.00 sıralarında konvoy halinde Finike ilçesine bağlı Yuvalı Mahallesi'ne gidildi. 2 komando timiyle 3 narkotik dedektör köpeğinin de eşlik ettiği operasyonda, 260 jandarma personeli, daha önce belirlenmiş evlere girerek arama yaptı.
Evler ve çevresinde yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 21 kişi de 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüt kapsamında uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak' suçlamalarıyla gözaltına alındı.


Antalya'da, uyuşturucu çetesine operasyon ile ilgili etiketler Antalya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.