Antalya'da Başkan Ümit Uysal: "Komşuluk Antalyamıza yakışıyor"

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yöreler Renkler Festivali’nin Güneydoğu Anadolu gecesinde “Bu komşuluk, kucaklayıcılık, Antalya’mıza dört dörtlük yakışıyor. Gönlü bol komşularımızın katkısı Antalya’mıza dört dörtlük yakışıyor” dedi.

Muratpaşa Belediyesi’nin barış, dostluk ve kardeşlik festivali Yöreler Renkler’in 4’üncü günü, İran Komşu Ülkeler Dostluk Derneği işbirliğiyle düzenlenen İran kültür gecesi ve devamında Güneydoğu Anadolu gecesiyle geride kaldı. Festivali Başkan Ümit Uysal, eşi Ümran Uysal’la birlikte katılırken belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri Muratpaşa Kent Meydanı’nda düzenlenen gecede yer aldı. Antalya’nın dört bir noktasında çok sayıda kent sakini de, Güneydoğu Anadolu gecesinde meydanı doldurdu. Bu yıl 60 hemşeri, yöre, kültür ve dayanışma derneğinin katılımıyla gerçekleştirilen festivalde, derneklerin geleneksel el sanatlarını, mutfak kültürlerini tanıttığı stantlara da ilgi yoğundu.
Uysal, gecede, festivale katılan Güneydoğu Anadolu derneklerine katılım plaketlerini takdim ederken, konuşmasında “Komşumuz olup da Yöreler Renkler Festivalimizde aramızda olmayan hiç kimse yok. Yedi bölgemizin her biri bizim başımızın tacı. Bu komşuluk, kucaklayıcılık, Antalya’mıza dört dörtlük yakışıyor. Gönlü bol komşularımızın katkısı Antalya’mıza dört dörtlük yakışıyor” ifadelerine yer verdi.
Uysal’ın konuşmasının ardından Yöreler Renkler Festivali’nin 4’üncü günü Naciye Çokbilir, Ümit Canilhan ve zurna sanatçısı Memik Avcı’nın konseriyle sona erdi.

Antalya'da Başkan Ümit Uysal: "Komşuluk Antalyamıza yakışıyor" ile ilgili etiketler Antalya
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.