Antalya polisi öğrencilerle buluştu

Antalya Emniyeti’ne bağlı ekipler, çocukları ve gençleri suçtan uzak tutmak ve bilinçlendirmek adına çeşitli etkinliklerle öğrencilerle buluştu.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları suçtan korumak ve madde kullanımı gibi kötü alışkanlıklarla mücadele için hazırlanan broşür, anket, afişleri vatandaşlara dağıtarak, il genelinde düzenlenen
etkinlik, fuar, proje ve faaliyetlere destek verdi.
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Fettah Tamince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen 2’nci Kariyer Günleri programında, 11 ve 12. sınıfta okuyan 200 öğrencinin katılımı ile toplantı düzenledi.
Toplantıda, Toplum Destekli Polislik Faaliyetleri anlatılarak, Antalya Emniyet Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren birimler tanıtıldı. Polis adayı olmak isteyen öğrencilere giriş şartları hakkında bilgi verilerek, öğrencilerin kişisel güvenliklerini arttıracak tedbirler hakkında bilinçlendirme yapıldı.
Kepez İlçesi Mobil Ortaokulu öğrencilerine yönelik olarak öğrencilerle kaynaşma, dayanışma ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak kapsamında, öğrenciler okullarından alınarak, bir alışveriş merkezine götürüldü. Ardından AVM yönetiminin de katkılarıyla 33 öğrenciye sinema etkinliği düzenlendi.
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Kepez İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim Meslek Okulu’nda eğitim gören özel öğrencileri ziyaret ederek, karne sevinçleri paylaştı.

Antalya polisi öğrencilerle buluştu ile ilgili etiketler Antalya
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.