AK Parti'den Büyükçekmece için 'olağanüstü' itiraz

AK Parti, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesindeki usulsüzlük iddialarının ardından Yüksek Seçim Kurulu'na olağanüstü itirazda bulundu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İstanbul'da seçimin yenilenmesi için de önümüzdeki günlerde başvuru yapabileceklerini söyledi.

AK Parti, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesindeki usulsüzlük iddialarının ardından Yüksek Seçim Kurulu'na olağanüstü itirazda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, bugün yaptığı açıklamada "Elimizde yeniden kullanabileceğimiz bir imkan var. O imkan, olağanüstü itiraz hakkını öngörüyor. Biz de bu yolu kullanarak, 'Seçim sonucunu çok net etkileyecek olaylar var. Onun için bu itiraz yolunu kullanıyoruz ve İstanbul'da seçimin yenilenmesini istiyoruz' diyeceğiz" ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamalardan kısa bir süre sonra AK Parti'nin Büyükçekmece başvurusu geldi.

"SEÇİM YENİLEME BAŞVURUSU HENÜZ YAPILMADI"

Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise, "İstanbul seçimlerinin yenilenmesi hususunda yapmayı düşündüğümüz başvuru, henüz gerçekleşmemiştir. 'Başvuruda bulunuldu' şeklindeki haberler doğru değildir, söz konusu bu olağanüstü itiraz yolunu önümüzdeki günlerde kullanmayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı. 

AK Parti'den Büyükçekmece için 'olağanüstü' itiraz ile ilgili etiketler AK Parti İstanbul Yerel seçim Son dakika
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.