AK Parti ve MHP'den sağlıkçılar için yeni yasa teklifi

Gelen son dakika haberine göre; AK Parti ve MHP Meclis'e yeni bir teklif sundu. Teklif koronavirüs önlemleri kapsamında sağlık çalışanlarına yeni haklar getiriyor. Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin cezası artırılıyor.

AK Parti ve MHP sağlık çalışanlarıyla ilgili yeni bir teklif sundu.  Edinilen bilgiye göre teklif koronavirüs önlemleri kapsamında sağlık çalışanlarına yeni haklar getiriyor. Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin cezası artırılıyor.

"CEZALAR DA YÜZDE 50 ORANINDA ARTIRILIYOR"

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, yaptığı açıklamada "Teklifi az önce Meclis Başkanlığı'na verdik. Yasa teklifi ile kamu ve özel ayrımı yapılmaksızın, tehdit, hakaret, yaralama ve görevi yapmaya engel olunması gibi suçlarda infaz erteleme olmayacak. Bu kişiler direkt cezaevi ile muhatap olacaklar. Cezalar da yüzde 50 oranında artırılıyor" dedi.

AK Parti ve MHP'den sağlıkçılar için yeni yasa teklifi ile ilgili etiketler TBMM sağlık yasa sağlıkçı yasa teklifi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.