Ahmet Çakar'dan, Hande Sümertaş'a iğrenç şantaj

Beyaz TV'de yayınlanan ve her hafta bir başka skandala imza atılan Derin Futbol'da bu kez tehdit ve şantaj skandalı yaşandı. Programın daimi konuklarından Ahmet Çakar, beIN Sports'da medya hakları direktörlüğü yapan Hande Sümertaş'ı hedef aldı. Çakar, ilk olarak fiziki özellikleri ile ilgili iğrenç tanımlamalar yaptığı Sümertaş'a 'Paris geceleri' vurgusu ile şantaj yaptı. Sonra da "Bir daha saçının başının oynadığını hissedersem seni üzerim" diyerek tehdit etti. İşte Çakar'ın tepki çeken sözleri

Kamuoyunun Fatih Terim'in yardımcısı olarak tanıdığı Hande Sümertaş bir süre önce Galatasaray'dan ayrılıp beIN Sports'ta Medya Hakları Direktörü olarak görev yapmaya başlamıştı.

Ahmet Çakar'dan, Hande Sümertaş'a iğrenç şantaj

Fenerbahçe'nin deplasmanda karşılaştığı Denizlispor'un sosyal medya hesabından maçtan önce 2005-2006 sezonunda 1-1 sona eren ve çıkan olaylar nedeniyle 16 dakika uzaması ile akıllara kazınan maça ilişkin bir video paylaşıldı. 

Garip olan ise üzerine 'Hatırla' notunun konulduğu videonun üzerindeki logonun beIN Sports olarak değişmiş olmasıydı. Oysa maç oynandığında kanalın adı LİG TV'ydi. Üstelik beIN Sports takımların resmi hesaplarından bile bu tip maç görüntülerinin paylaşılmasına 'telif' gerekçesi ile izin vermiyordu. Sarı lacivertli taraftarlar bu video için Fatih Terim'in eski yardımcısı Hande Sümertaş'ı sorumlu tutarak istifasını istedi. 

Ahmet Çakar'dan, Hande Sümertaş'a iğrenç şantaj - Resim : 2

Hande Sümertaş'ın adı bu tepkilerden 5 gün sonra bir kez daha gündeme geldi. Bu kez Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında. Hemen her programda bir skandalın yaşandığı Derin Futbol'un daimi konuklarından eski hakem Ahmet Çakar cinsiyetçi bir yaklaşımla Sümertaş'ı hedef aldı. Hatta sadece hedef almakla kalmadı önce şantaj yaptı, sonra da tehdit etti. 

İşte Çakar'ın Sümertaş'a ilişkin o cinsiyetçi, şantaj ve tehdit kokan sözleri:

"Hande Sümertaş, kırklı yaşlarda biraz etine dolgun bir hanımefendi. Yıllar önce çok enteresan bir Paris gecesinde senin yaşadıklarını anlattım. Kızdın bana. O zaman Ertem Şener vardı. Ona, bana çemkirdi. Şimdi sana bir şey söyleyeyim. Eğer bir daha saçının başının oynadığını hissedersem beni üzmüş olursun ben de seni üzerim" 

Çakar'ın sarf ettiği bu sözler sonrasında sosyal medyada eski hakeme tepki yağdı. Galatasaray taraftarları #BeyazTVboykot etiketi ile başlattığı protesto kampanyası kısa sürede Türkiye gündemine girdi. İşte Çakar'a gösterilen tepkilerden bazıları:

Ahmet Çakar'dan, Hande Sümertaş'a iğrenç şantaj - Resim : 3

Ahmet Çakar'dan, Hande Sümertaş'a iğrenç şantaj - Resim : 4

Ahmet Çakar'dan, Hande Sümertaş'a iğrenç şantaj - Resim : 5

Ahmet Çakar'dan, Hande Sümertaş'a iğrenç şantaj - Resim : 6

Hande Sümertaş Kimdir?

Hande Sümertaş, 1977 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Öğrenim hayatını ABD'de tamamlayan Sümertaş, Bahçeşehir Üniversitesi'nde Spor Yöneticiliği programına katıldı. FIFA'ya bağlı olan Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi'nde (CIES) de eğitim gören Hande Sümertaş, Terim'in ekibinde yer alan önemli isimlerin başında geliyordu. Terim'in yardımcılığını da yapan Hande Sümertaş, Galatasaray'dan istifa edip ayrıldıktan sonra beIN Sports'da Medya Hakları Direktörlüğü görevine getirildi.

Ahmet Çakar'dan, Hande Sümertaş'a iğrenç şantaj - Resim : 7

Ahmet Çakar'dan, Hande Sümertaş'a iğrenç şantaj ile ilgili etiketler Ahmet Çakar Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV abdulkerim durmaz Sinan Engin Beyaz Futbol

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.