Ağır hasta sayısında korkutan artış

Son 24 saatte 3 bin 116 yeni hasta tespit edildi. Bugün içinde 92 kişi vefat ederken ağır hasta sayısı da 3 bin 423'e yükseldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, artışlar üzerine "Hastane yükümüz ve sağlık çalışanlarımızın omuzundaki yük artıyor. Mevcut hasta yükünü taşınabilir seviyede tutmak için tedbirlere uymak zorundayız." uyarısında bulundu...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son tabloyu "Bugün tespit edilen 3.116 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız artıyor. Hastane yükümüz ve sağlık çalışanlarımızın omuzundaki yük artıyor. Mevcut hasta yükünü taşınabilir seviyede tutmak için tedbirlere uymak zorundayız. Birlik olup mücadeleye güç verin." uyarısı ile paylaştı...

İşte Bakan Koca'nın paylaştığı son tablo:

Ağır hasta sayısında korkutan artış

Bakan Koca'nın paylaştığı son tabloya göre son 24 saatte 92 Kovid-19 hastası vefat etti. Bununla birlikte toplamda vefat sayısı 11 bin 418'e yükseldi.

150 bin 141 günlük test ile 3 bin 116 yeni hasta belirlenirken, bugüne kadar virüse yakalananların sayısı da 411 bin 55'e yükseldi. 

Ağır hasta sayısında da artış sürüyor. Son verilere göre yoğun bakımlarda tedavi gören ağır hasta sayısı 3 bin 423'e çıktı. 

Son 24 saatte 2 bin 298 hastanın iyileşmesi ile birlikte bugüne kadar hastalığı yenenlerin sayısı 351 bin 102'ye ulaştı.

Ağır hasta sayısında korkutan artış ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'de hazımsızlık yarattı! Genel Kurul'da skandal hakaret...

BM, Filistin'in tam üyeliğini içeren karar tasarısını onayladı. İsrail’in Birleşmiş Milletler (BM) Temsilcisi Gilad Erdan, BM Genel Kurulu’ndaki Filistin konulu toplantıda karara tepki göstererek BM Anlaşmasını kürsüde parçaladı.