Ağır hasta sayısı 2 bini aştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'nin son koronavirüs tablosunu açıkladı... Bakan Koca, son tabloda ağır hastalardaki artışa dikkat çekti. Koca, ağır hasta sayısının bir günde yüzde 5 arttığını vurgulayarak, vatandaşlara "Teması üçte birine indirmek zorundayız. Mücadeleye güç verin." mesajı ile paylaştı..." çağrısında bulundu.

Bakan Koca son tabloyu "Bugün tespit edilen 2.213 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız bir günde yaklaşık %5 arttı. Bu durum salgınla mücadele konusunda hassasiyetimizi artırmamız gerektiğine işaret ediyor. Teması üçte birine indirmek zorundayız. Mücadeleye güç verin." mesajı ile paylaştı... 

Son tabloa göre, bugün tespit edilen 2 bin 213 yeni hasta ile birlikte toplam hasta sayısı 375 bin 367'e yükseldi. 

Ağır hasta sayısı ise yüzde 5 oranında artarak 2 bin 75'e çıktı. 

Son 24 saatte 75 hastanın vefatı sonucunda bugüne kadar vefat edenlerin sayısı ise 10 bin 252'ye ulaştı. 

Bugün bin 506 hasta iyileşerek hastalığı yendi. Bugüne kadar hastalığı mağlup edenlerin sayısı ise 323 bin 971'e yükseldi. 

Son 24 saatte yapılan 124 bin 109 test ile bugüne kadar yapılan test sayısı 14 milyonu aştı. 

Ağır hasta sayısı 2 bini aştı

Ağır hasta sayısı 2 bini aştı ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Sağlık Bakanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.