Adıyaman'da Başkan İskender Yıldırım’a çocuklardan yoğun ilgi

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım Atatürk İlkokulu tarafından gerçekleşen kermeste çocukların ve ailelerinin ilgisiyle karşılandı.

Atatürk İlkokul Bahçesi’nde düzenlenen etkinlikte idareci, öğretmen ve velilerle sohbet eden Belediye Başkanı İskender Yıldırım öğrenciler ve aileleri tarafından yoğun bir sevgi ile karşılandı. Birlik beraberlik duygularının pekişmesi açısından bu tür etkinlikleri çok faydalı bulduklarını, söyleyen Başkan İskender Yıldırım emeği geçen herkese teşekkür etti.
Etkinlikte öğrenciler ve aileleri ile birlikte fotoğraf çektiren Yıldırım, “Hizmetlerimizin temelinde geleceğimiz olan çocuklarımız var. Gece gündüz demeden ilçemizin dört bir köşesine hizmet ulaştırıyoruz. Her gittiğimiz yerde çocuklarımızın isteklerini de göz önüne alıyoruz” diye konuştu.

Adıyaman'da Başkan İskender Yıldırım’a çocuklardan yoğun ilgi ile ilgili etiketler Adıyaman
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.