Son dakika... Dünya şokta! Koronavirüs araştırmaları yapan profesör evinde öldürüldü

Son dakika... ABD'de Pittsburgh Üniversitesi'nin açıklamasına göre, koronavirüsü araştıran ve 'çok önemli bulgular' elde eden profesör Bing Liu, hafta sonu evinde vurularak öldürüldü.

Ross Polis Departmanına göre 37 yaşındaki Bing Liu, Cumartesi günü beldesinde baş, boyun, gövde bölgelerinde silah yaralarıyla ölü bulundu.

Son dakika... Dünya şokta! Koronavirüs araştırmaları yapan profesör evinde öldürüldü

Liu'nun evinin yakınında ise arabada bir kişinin daha cesedi bulundu. Müfettişler, ölü bulunan kimliği belirsiz ikinci bir adamın arabasına dönmeden önce Liu'yu evinde vurarak öldürdüğünü ardından da intihar ettiğini düşündüklerini söyledi.

ÇOK ÖNEMLİ BULGULAR ELDE ETMEK ÜZEREYDİ

Liu'nun görev yaptığı Pittsburgh Üniversitesi ise 'verimli bir araştırmacı olan Bing Liu'nun trajik ölümüyle derinden üzüldüğünü' ifade eden bir bildiri yayınladı.

Liu'nun üniversiteden meslektaşları ise "Bing, SARS-CoV-2 enfeksiyonunun altında yatan hücresel mekanizmaları ve komplikasyonların temelini anlamaya yönelik çok önemli bulgular elde etmek üzere" olduğunu belirtti.

 

Son dakika... Dünya şokta! Koronavirüs araştırmaları yapan profesör evinde öldürüldü ile ilgili etiketler ABD profesör bilim adamı kovid-19 corona covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.