Son dakika... ABD'de bitmeyen kabus... Neredeyse 100 bin oldu! Şaşkına çeviren görüntü: Sahillere akın ettiler...

Son dakika... Çin'in Vuhan kentinde başlayıp daha sonra tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) pandemisinden ağır yara alan ülkelerin başında gelen ABD'de, can kayıpları devam ediyor. Yaşamını yitirenlerin sayısı son 24 saatte 1010 artarak 98 bin 706'ya yükseldi. Ülkede can kayıpları her geçen gün bu kadar artarken, birçok ABD’linin hafta sonunda sahillere akın etmesi, dünyayı şaşkına çevirdi.

Son gelen verilere göre ABD'de koronavirüsten (Kovid-19) dolayı yaşamını yitirenlerin sayısı son 24 saatte 1010 artarak 98 bin 706'ya yükseldi.

DÜNYAYI ŞAŞKINA ÇEVİREN GÖRÜNTÜ! 

Dünyayı etkisi altına koronavirüs (Kovid-19) salgının merkez üssü haline gelen ABD'nin plajları doldu taştı.

Son dakika... ABD'de bitmeyen kabus... Neredeyse 100 bin oldu! Şaşkına çeviren görüntü: Sahillere akın ettiler...

Ulusal Anma Günü tatilinde seyahate çıkan ABD’lilerin sayısında ciddi bir artış gözlenirken, birçok kişi hafta sonunu sahillerde geçiriyor. Hava sıcaklığı ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, karayollarındaki trafik yoğunluğu da dikkat çekti.

KORONA GÜNLERİNDE PLAJLARA AKIN ETTİLER

Los Angeles’tan Miami’ye, Ocean City Beach’ten Seattle’a plajları dolduran ABD’liler güneşin tadını çıkardı.

TEKNELERLE TRUMP’A DESTEK

Florida’nın Clearwater şehrinde sahilde bir araya gelen ABD Başkanı Donald Trump’a destek verenler, teknelerle geçit töreni düzenledi. 100’e yakın Trump destekçisi, seçimlere 6 ay kala güç gösterisinde bulundu.

Son dakika... ABD'de bitmeyen kabus... Neredeyse 100 bin oldu! Şaşkına çeviren görüntü: Sahillere akın ettiler... - Resim : 2

TRUMP 2,5 AY SONRA İLK KEZ GOLF OYNADI

ABD Başkan Donald Trump, Beyaz Saray’ın Mart ayında koronavirüs salgınından dolayı ülke genelinde acil durum ilan etmesinden bu yana ilk kez golf oynadı.

Son dakika... ABD'de bitmeyen kabus... Neredeyse 100 bin oldu! Şaşkına çeviren görüntü: Sahillere akın ettiler... - Resim : 3Son dakika... ABD'de bitmeyen kabus... Neredeyse 100 bin oldu! Şaşkına çeviren görüntü: Sahillere akın ettiler... - Resim : 4

En son 8 Mart’ta Florida’nın West Palm Beach kentinde kendisine ait tesiste golf oynayan Trump, 2,5 ay sonra Washington yakınında Virginia eyaletinde bulunan Trump Ulusal Golf Kulübü’nde bir şapka ve aynı renkte bir polo tişört ile golf oynadı.

 

Son dakika... ABD'de bitmeyen kabus... Neredeyse 100 bin oldu! Şaşkına çeviren görüntü: Sahillere akın ettiler... ile ilgili etiketler ABD Amerika kovid-19 covid-19 sahillere akın ettiler son durum
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.