Son dakika... ABD Başkanı Trump'a dava şoku!

Son dakika... ABD'de faaliyet gösteren D.C Otel'den Başkan Donald Trump'a kötü haber geldi. ABD'nin Maryland ve Columbia Bölgesi avukatları,Trump’ın, Washington şehir merkezindeki oteline yabancı ve eyalet hükümet ziyaretçilerinden yasa dışı bir şekilde kar ettiği gerekçesiyle dava açtı.

ABD temyiz mahkemesi Trump'ın Washington DC'deki bir otel sahibi olduğunu iddia eden bir davayı sonlandırma çabalarını reddetti. Söz konusu davayı açan avukatlar, ABD Başkanı Donald Trump’ın, Washington şehir merkezindeki oteline yabancı ve eyalet hükümet ziyaretçilerinden yasadışı bir şekilde kar ettiğini iddia etti.

TRUMP: OTEL GELİRLERİMİ HAZİNEYE AKTARIRIM

ABD'nin 45. Başkanı Donald Trump'ın 2017 yılında uluslararası otel zinciri, bir grup avukat tarafından kendisine anayasayı ihlal suçlaması yöneltmesine neden olmuştu. Göreve başladığı ilk gün Kongrede yemin ederek görevine başlayan Başkan Trump, dünya genelindeki yatırımlarının görevine etki ettiği gerekçesiyle ülkedeki bazı hukukçuların hedefi olmuş, Trump ise yabancı hükümetlerden gelen otel gelirlerini ABD Hazinesine aktaracağını belirtmişti.

DHA

Son dakika... ABD Başkanı Trump'a dava şoku! ile ilgili etiketler Donald Trump Trump dava ABD
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.