İstanbul'a 60 yaş üzeri için Biontech aşısı çağrısı

İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu, 60 yaş üstü vatandaşlara devlet hastanelerinde Biontech aşısının yapıldığını belirterek, hafta sonu dahil bütün vatandaşları aşılamak için hastanelere çağırdı.

Memişoğlu, aşının salgınla mücadeledeki en büyük silah olduğuna dikkat çekerken, sırası gelen vatandaşların randevu alıp aşı olmaya davet etti. Memişoğlu'nun paylaşımında ise "İstanbul'da Biontech aşısı hangi hastanelerde yapılıyor?" sorusuda yanıt buldu.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu, sosyal medya hesabından, 60 yaş üstü vatandaşlara devlet hastanelerinde Biontech aşısının yapılabildiğini açıkladı.

Kemal Memişoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "60 yaş üstü vatandaşlarımıza tüm Devlet hastanelerimizde Biontech aşısı yapılabilmektedir. Büyüklerimizi randevu alarak (hafta sonu dahil) hastanelerimize bekliyoruz. Salgında en büyük silahımız AŞI. Kurallara uyarak Salgının üstesinden geleceğiz. Durmak yok çalışmaya devam." ifadelerini kullandı.

İstanbul'a 60 yaş üzeri için Biontech aşısı çağrısı ile ilgili etiketler BioNTech aşı 60 yaş üstü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.