Son dakika! 2023 uçak biletlerinde bir günlük indirim! Türk Hava Yolları resmen duyurdu!

Dün duyurmuş olduğu indirimli uçak bileti kampanyası için bugünün son gün olduğunu hatırlatan Türk Hava Yolları, kampanyasına ilişkin detayları paylaştı.

Yüksek enflasyon başta olmak üzere ekonomik alanda ve diğer alanlarda yaşanan olumsuz gelişmeler hem fiziken satın alınan hizmet başlıklarına hem de diğerlerine yüksek oranlarda zamların yansımasına sebep oldu. Nerede ise bir yılı aşkın süredir devam eden bu zam döngüsü sebebi ile senelik tatil ayrıcalıklarını dahi verimli bir şekilde değerlendiremeyen vatandaşlar, rekor seviyelere ulaşan uçak bileti fiyatlarına isyan etmeye başladı.

Senenin yorgunluğunu atmak, kişisel işlerini halletmek veya diğer sebeplerden ötürü uçak ile seyahat etmek isteyen binlerce vatandaş, artan maliyetlerden ötürü planlarını ertelemek durumunda kaldı. Bu senenin tamamlanmasına oldukça az bir zaman kala gelecek senenin erken rezervasyon avantajlarından yararlanabilmek adına araştırmalara başlamış olan vatandaşlara, Türk Hava Yolları’ndan yeni bir indirim kampanyası duyurusu geldi.

6 Aralık Salı günü resmi internet sitesi üzerinden yeni bir kampanya başlatmış olduğunu duyuran Türk Hava Yolları, son başvuru tarihi bugün olan kampanyası için tüketicilere seslendi. Gece yarısına kadar indirimli bilet avantajından yararlanılabileceğini ifade eden firma, ayrıntıları paylaştı.

TÜRK HAVA YOLLARI İNDİRİMLİ YURTİÇİ UÇAK BİLETİ KAMPANYASI!

Son dakika! 2023 uçak biletlerinde bir günlük indirim! Türk Hava Yolları resmen duyurdu!

Son dönemlerde arka arkaya kampanya duyuruları yaparak vatandaşların dikkatlerini çekmeyi başaran Türk Hava Yolları, dün başlatmış olduğu indirimli bilet kampanyasından yararlanmak isteyenler için bugünün son gün olduğunu vurguladı. İstanbul Havalimanı çıkışlı veya varışlı tüm yurtiçi seyahatleri için 26 Nisan- 14 Haziran 2023 tarihleri arasında indirimli bilet satın almanın mümkün olduğunu ifade eden Türk Hava Yolları, tek yön için belirlemiş olduğu uçak bileti fiyatlarını şu şekilde sıraladı:

  • EcoFly sınıfı: 399 TL
  • ExtraFly sınıfı: 519 TL
  • PrimeFly sınıfı: 549 TL

TÜRK HAVA YOLLARI İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ KAMPANYASININ AYRINTILARI

Türk Hava Yolları bugün son bulacak olan indirimli uçak bileti kampanyasından yararlanmak isteyen tüketiciler için başvuru detaylarını paylaştı. Firma kampanya için ek bir başvuruya ihtiyaç duymadığını çağrı merkezi, web sitesi veya mobil uygulama üzerinden satın alınacak olan tüm biletlerin, kampanyaya dahil olduğunu ifade etti.

Son dakika! 2023 uçak biletlerinde bir günlük indirim! Türk Hava Yolları resmen duyurdu! ile ilgili etiketler Türk Hava Yolları uçak bilet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.